Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Protocol lezingen Haren

10 augustus 2020 @ 00:00 - 23:45

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 12:00am, repeating until 31 maart 2021

Natuurlijk, het houdt ons allemaal bezig. Durft u dit seizoen onze lezingen bij te wonen? En zo ja, komt u ook?

Dat laatste hangt af van onze programmering. Het eerste van onze voorbereidingen.

We willen u hierbij informeren over hoe we het denken te organiseren:

Aanmelden

U moet zich vooraf aanmelden via de link bij de lezing. De link staat bij de lezing in de Nieuwsbrief en de vermelding in de Agenda van Haren. Als u daarop klikt komt u  in ons boekingssysteem. https://www.supersaas.nl/schedule/geboekt/GEBOEKTINHAREN

U kiest het tabblad Agenda, zoekt de lezing en voegt uw naam toe en alleen als u met een huisgenoot komt mag u 2 personen op een naam aanmelden. U geeft aan dat u een bevestiging wenst. Het aantal plaatsen is beperkt en als de zaal vol is komt u op de wachtlijst. U kunt bij aanmelden zien hoeveel beschikbare plaatsen er nog zijn. U kunt uw aanmelding ook verwijderen via dezelfde procedure. Dat doet u als u verhinderd bent, in quarantaine bent of zich niet lekker voelt. Uw plaats komt vrij voor de eventuele wachtlijst.

Mocht het aanmelden via de link niet lukken dan mag u ons een mailtje sturen: letteren@cultureleraadharen.nl

Binnenkomst en betalen

U kunt bij binnenkomst alleen nog per pin betalen. Wij zorgen bij grotere lezingen  voor meerdere pinapparaten in verband met de doorstroming. In overleg met de zaalbeheerder is er een protocol bij binnenkomst. U wacht met afstand op uw beurt om u te melden, u neemt uw jas mee naar binnen en verlaat na afloop op aanwijzing rij voor rij de zaal. Leden van het Nut dienen bij binnenkomst hun lidmaatschapskaart te tonen. U kunt niet spontaan onaangemeld komen.

Locatie

Wij zien erop toe dat de zalen voldoende ruimte hebben en goed geventileerd kunnen worden. Per zaal is een maximum aantal bezoekers toegestaan. Het zal allemaal even wennen zijn maar met een beetje medewerking van iedereen gaat het lukken. Zelfs de koffie hoeft u dan niet te missen bij de lezingen van het Nut. Het sociale gesprek moet u wel op gepaste afstand voeren.

Broodjes met…

Natuurlijk zijn er broodjes en is er melk bij ons Broodjes met…programma. De broodjes zijn hygiënisch (met handschoenen aan) bereid en worden u door ons verpakt aangeboden. De (karne)melk zit in een afgesloten beker. Tussentijds kunnen we niet meer serveren. Als er nog broodjes zijn mag u na afloop nog een keer een broodje halen. Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat we uit overwegingen van zorgvuldigheid voorlopig dit middagpauzeprogramma naar de buurlocatie Ons Centrum hebben verplaatst.

Podcast en videofilm

Van het eerste en wellicht ook latere Broodjes wordt een film gemaakt die naderhand via Youtube of onze (te bouwen) eigen site te zien zal zijn. Het is een proef, die we hopen te kunnen uitbreiden naar lezingen verderop in het seizoen.

Geld

Altijd is het ons beleid geweest de entreeprijzen zo laag te houden dat het voor niemand een bezwaar kan zijn. Daarom hebben we ook geen financiële reserves. Nieuwe ontwikkelingen kosten extra geld en voor openbare films op het web is het voor ons niet rendabel om via een betaalmuur de gebruiker te laten betalen

Om ons vrijwilligerswerk te borgen kunt u helpen met het lid worden van het Nut als u dat al niet bent). Het is een investering per jaar van € 17,50 per persoon en daarmee kunt u veel lezingen gratis bezoeken. Een lezing kost meestal € 7,00 pp.

Meldt u aan via https://nutgroningenharen.nl/

Tot slot

Hoewel we geprobeerd hebben alles te bedenken kan het zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. Het kan ook zijn dat u nuttige tips hebt. Laat het weten: alleen samen komen we verder.

U mag op ons rekenen omdat wij op u rekenen.

Tot ziens!

Stapsgewijs

  • U meldt zich aan via onze boekingssite via de link in de Nieuwsbrief of de Agenda van Haren.
  • U komt alleen als u op de dag zelf gezond bent, anders meldt u zich af
  • Bij binnenkomst houdt u afstand van uw voorganger en u desinfecteert uw handen
  • U meldt zich en toont uw Nut pas of betaalt per pin
  • In voorkomende gevallen worden broodjes en koffie aangereikt
  • U neemt uw jas mee naar binnen en houdt afstand van degene die rondom u zitten
  • Indien er een pauze is volgt u de instructies over het gaan naar het buffet
  • U verlaat de zaal op aanwijzing van de organisatie
  • Let op: u kunt niet naar de wc in Ons Centrum en ‘t Clockhuys

Zie ook: http://www.geboektinharen.com

Gegevens

Datum:
10 augustus 2020
Tijd:
00:00 - 23:45
Evenement Categorie: