Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

GEANNULEERD Tangomuziek van trio Corrientes / (UITVERKOCHT)

13 maart @ 20:00 - 22:30

Helaas hebben we het concert vanwege de corona-maatregelen van de regering moeten annuleren. Bericht over een alternatieve datum volgt.

Tango Ensemble Corrientes treedt op in ’t Clockhuys

Corrientes is eind jaren ’90 ontstaan nav een ontmoeting in een tangosalon, aanvankelijk als een kwartet van zang, nu speelt het ensemble vooral als trio dat bestaat uit:

Harry Dijkstra, bandonéon, studeerde accordeon aan het Conservatorium van Groningen en maakt deel uit van nog enkele andere ensembles.

Klaas van Dijk, piano, is naast zijn studie en werk altijd actief geweest met muziek. Hij begeleidde koren, speelde in bands, was 8 jaar begeleider van Paul van Vliet, werkte mee aan theaterproducties als Cats, Sweet Charity en schreef samen met Seth Gaaikema  2 musicals. Tenslotte vermelden we nog zijn veelzijdige muzikale bijdrage aan de TV quiz “Met het mes op tafel”. 

Christel Postma (violiste, hier nog op de foto te zien) heeft kort geleden Corrientes verlaten. Zij wordt vervangen door Sergei Bolotny, onder andere concertmeester van het Noord Nederlands Orkest.

De melancholieke tangomuziek is heerlijk om naar te luisteren en het is een ware belevenis om deze drie enthousiaste topmusici verschillende tangostijlen te zien en horen spelen.

Bovendien zal er een tangodans demonstratie te bewonderen zijn!

Toegang: €8,00

Ivm de beperkte capaciteit van de zaal en om teleurstelling te voorkomen is aanmelden vooraf verplicht.

Aanmelden via: info@cultureleraadharen.nl

Organisatie: Commissie Podiumkunsten CRH

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

’t Clockhuys
Brinkhorst 3
Haren, 9751AS Nederland
+ Google Maps
Website:
www.cultureleraadharen.nl