Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tangomuziek van trio Corrientes

13 maart @ 20:00 - 22:30

Tango Ensemble Corrientes treedt op in ’t Clockhuys

Corrientes is eind jaren ’90 ontstaan nav een ontmoeting in een tangosalon, aanvankelijk als een kwartet van zang, nu speelt het ensemble vooral als trio dat bestaat uit:

Harry Dijkstra, bandonéon, studeerde accordeon aan het Conservatorium van Groningen en maakt deel uit van nog enkele andere ensembles.

Klaas van Dijk, piano, is naast zijn studie en werk altijd actief geweest met muziek. Hij begeleidde koren, speelde in bands, was 8 jaar begeleider van Paul van Vliet, werkte mee aan theaterproducties als Cats, Sweet Charity en schreef samen met Seth Gaaikema  2 musicals. Tenslotte vermelden we nog zijn veelzijdige muzikale bijdrage aan de TV quiz “Met het mes op tafel”. 

Christel Postma, viool, volgde een opleiding viool en kamermuziek aan het Conservatorium in Den Haag. Zij speelde in diverse orkesten en ensembles (oa ResidentieOrkest, ASKO). Sinds 2001 woont zij in Groningen en werkt zij als violiste en viooldocente.

De melancholieke tangomuziek is heerlijk om naar te luisteren en het is een ware belevenis om deze drie enthousiaste topmusici verschillende tangostijlen te zien en horen spelen. We verwachten een prachtige avond on de sfeervolle hal van ’t Clockhuys.

Bovendien zal er een tangodans demonstratie te bewonderen zijn!

Toegang: €8,00

Ivm de beperkte capaciteit van de zaal en om teleurstelling te voorkomen is aanmelden vooraf verplicht.

Aanmelden via: info@cultureleraadharen.nl

Organisatie: Commissie Podiumkunsten CRH

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

’t Clockhuys
Brinkhorst 3
Haren, 9751AS Nederland
+ Google Maps
Website:
www.cultureleraadharen.nl