Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oosterhaar Energiek en Repair Café Haren

7 oktober 2020 @ 08:00 - 22:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 8:00am on dinsdag en vrijdag, repeating until 31 december 2020

De twee doorlopende projecten van Transition Town Haren, Oosterhaar Energiek (energieadvies aan de bewoners van Oosterhaar) en het Repair Café Haren, passen zich aan aan de toenemende Corona besmettingen.

Oosterhaar Energiek

De gratis warmtebeeld actie van Oosterhaar Energiek zal de komende winter niet meer de mogelijkheid bieden om warmtebeeld foto’s van de binnenkant van de woning te maken.

Bewoners van Oosterhaar kunnen zich wel aanmelden voor gratis beelden van de buitenkant van de woning door een e-mail te sturen aan oosterhaarenergiek@gmail.com. Een optie om de binnenkant ook mee te nemen mocht de Corona situatie verbeteren behoort tot de mogelijkheden.

Voor de bewoners die hun energieconsumptie willen verlagen is er de mogelijkheid om on-line een Energie Coach te raadplegen.

Repair Café Haren

Bij wijze van experiment is het Repair Café Haren in juli begonnen met het repareren van kapotte apparatuur thuis bij de vrijwillige reparateurs. Dit initiatief is een succes en wordt doorgezet. Wie iets te repareren heeft kan zich aanmelden door een e-mail te sturen aan repaircafeharen@gmail.com  vergezeld van foto’s van het apparaat en details van het mankement. Klanten moeten bereid zijn het apparaat naar een reparateur te brengen en weer ophalen, ongeacht of de reparatie geslaagd is of niet.

————————————————————————————————————————–

info: 06-22374810

Gegevens

Datum:
7 oktober 2020
Tijd:
08:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Repair Café
Telefoon:
06-22374810
E-mail:
repaircafeharen@gmail.com