Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muzikale voorstelling: Wachten op Transport GEANNULEERD

28 april @ 20:00 - 22:30

Elisabeth Oets, verhaal en zang, en Mi Ying Chen, piano.

Aan de hand van fragmenten uit het boek Wachten op Transport van haar opa, Philip Mechanicus (1899-1944) brengt Elisabeth Oets een ode aan haar grootvader. Philip Mechanicus werd op 12 oktober 1944 in Auschwitz vermoord.

Zie voor meer informatie: www.elisabethoets.nl

U moet zich vooraf aanmelden via de link bij de lezing. Als u daarop klikt komt u  in ons boekingssysteem. https://www.supersaas.nl/schedule/geboekt/GEBOEKTINHAREN

U kiest het tabblad Agenda, zoekt de lezing en voegt uw naam toe en alleen als u met een huisgenoot komt mag u 2 personen op een naam aanmelden. U geeft aan dat u een bevestiging wenst. Het aantal plaatsen is beperkt en als de zaal vol is komt u op de wachtlijst. U kunt bij aanmelden zien hoeveel beschikbare plaatsen er nog zijn. U kunt uw aanmelding ook verwijderen via dezelfde procedure. Dat doet u als u verhinderd bent, in quarantaine bent of zich niet lekker voelt. Uw plaats komt vrij voor de eventuele wachtlijst.

Praktische informatie:
Toegang voor leden Nut krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart een gereduceerd tarief; niet-leden betalen € 10,–(alleen per pin).
Voor zowel leden als niet-leden is vooraanmelding noodzakelijk uitsluitend door op onderstaande internet
link te klikken en vervolgens in lijst bovenstaande activiteit aan te klikken:
https://www.supersaas.nl/schedule/geboekt/GEBOEKTINHAREN
Aanmeldingstermijn van 06-04-21 tot 26-04-21.

 

Gegevens

Datum:
28 april
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorieën:
,