Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Chanson middagconcert

28 november @ 15:00 - 17:00

 

Chanson middagconcert

Chansonnière Mia Gast, begeleid door pianist Nanne van der Werff en accordeonist Gertie Bruin brengen een afwisselend programma van bekende en minder bekende chansons van Piaf, Brel, Aznavour en anderen. Een middag genieten van de echte Franse sfeer.

In 1988 is Mia Gast begonnen met het zingen van Franse chansons. Zij heeft een Franse moeder en is zodoende opgegroeid met de Franse taal.
Samen met pianist Nanne van de Werff bouwde ze aan een repertoire dat voor het grootste gedeelte bestond uit chansons van Edith Piaf.
Na een aantal optredens, waaronder een optreden voor radio Noord (Muziek melange), ontmoetten zij Wouter de Koning. Hij vulde het tweetal aan met accordeon, waardoor de Franse sfeer nog meer tot uiting kwam. Hier kwamen veel optredens uit voort, waaronder ook voor het Centre Culturel Francais. Tijdens een van deze optredens voor het Centre Culturel Francais ontmoetten zij Gertie Bruin.
Het huidige repertoire van Mia, Nanne en Gertie is breder geworden. Zo worden er nu ook chansons gezongen en gespeeld van Brel, Greco, Barbara en nog vele anderen.
Voor veel mensen roept deze muziek fijne herinneringen op aan hun jongere jaren.
La vie en rose, Non je regrette rien, Padam, the French song…….De recente TV-serie Chansons! van Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps deed de belangstelling voor deze muzikale kunstvorm weer extra opleven.

Vanzelfsprekend zijn voor dit concert de geldende Covid maatregelen van toepassing, zoals controle van de corona QR-code en het onderling afstand houden. De grote hal van ’t Clockhuys zal met minder zitplaatsen gevuld zijn dan u bij concerten daar gewend bent. Dit hoeft zeker niet ten koste te gaan van een gezellige, intieme sfeer die uitstekend past bij een optreden als dit.

 

Locatie en Tijd:

’t Clockhuys, grote hal

Vanaf 14.30u kunt u binnen komen en desgewenst een drankje bestellen aan de bar.

Entree: 8 euro,  alleen pinnen is mogelijk

Aanmelding verplicht bij https://www.supersaas.nl/schedule/geboekt/PODIUMKUNSTEN

 

Gegevens

Datum:
28 november
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

CKC ’t Clockhuys
Telefoon:
050 5339560
E-mail:
info@clockhuys.com
Website:
https://clockhuys.com

Locatie

’t Clockhuys
Brinkhorst 3
Haren, 9751AS Nederland
+ Google Maps