Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

‘Blue’ expositie in Galerie Paterswolde

27 maart @ 10:00 - 18:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 10:00am on vrijdag, repeating until 12 mei 2020

Groepsexpo met als thema BLAUW

Met veel trots kondigt Galerie Paterswolde een nieuwe groepsexpositie aan met als thema BLUE. Er is werk te zien van Lydeke van Dülmen Krumpelmann, Monica Jonkergouw, Hilde Barendse, Ton Meijer, Cindy Sprokel, Mineke Gravers, Menno Nanninga, Peter Hiemstra, Antoinette Vunderink, Edzard Krol, Ryszard Bolechowski, Martina Hladikova, Mieke Heitling, Simone Huy, Jan Adamse, Frits Drent, Pieter Jan Kuiken,  Wil van der Niet en…… bovenal van de WINNAAR  van Sterren op het Doek 2019 Bas Nijenhuis. Bas was niet alleen succesvol met zijn portret van Maarten van Rossem, maar ook bij de Portrait Award 2019 met zijn portret “Girl without a Pearl Earring”, dat nu wordt geëxposeerd in the National Portrait Gallery in Schotland (was eerst al in Londen). Namens de galerie exposeren Titia Beukema, Christine Broersma, Susan Ekkel, Wya Geerligs, José Geertzen, Gretha Jonker, Margriet Kroeze, Willy Peetsma,  Kim Stabin, Hinke Veenstra, Jan Pieter Volkers en Nanny ter Wiel.

Kunstenaars kennen vele schakeringen blauw, van kobaltblauw, ceruleumblauw, turkooisblauw, koningsblauw, ultramarijn tot indigo. Een heel kleurenpalet aan blauwen van koel naar warm.

In deze expositie treed je een ongekend spectrum van blauwen binnen door de interpretaties van het thema door de verschillende kunstenaars.

De opening van deze expositie is op zondag 15 maart om 16.00 uur en wordt verricht door Mineke Gravers. Alle belangstellenden zijn van harte welkom in Galerie Paterswolde aan de Hoofdweg 161, achterin Villa Kakelbont.

Toegang van de expositie is gratis.

Zaterdags is de expositie om 17.00 gesloten i.p.v. 18.00 uur

 

Foto: The dream, Bas Nijenhuis

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
10:00 - 18:00

Locatie

Galerie Paterswolde
Hoofdweg 161
Paterswolde, 9765CB
+ Google Maps
Website:
https://galeriepaterswolde.nl