Deelnemers gezocht voor tweede kunstexpositie Harener amateurs

Tentoonstelling (kunstwerken)

vrijdag 14 december

AfficheAmateurkunst2019.jpg Twee jaar geleden liep het storm bij de amateurkunsttentoonstelling in Haren: meer dan zestig Hareners leverden werk in, dat gedurende twee maanden werd geëxposeerd. Het bestond uit schilderijen, tekeningen, foto's en beelden. De Commissie Exposities van de Culturele Raad Haren durft zo’n tweede tentoonstelling wel aan.
Van 8 januari tot en met 28 februari 2019 is alle expositieruimte in ’t Clockhuys in Haren gereserveerd voor de Harener kunstenaars. De officiële opening vindt plaats op dinsdag 8 januari om 17.00 uur.

PROFESSIONEEL INGERICHT
Amateurkunstenaars van 18 jaar en ouder die in Haren, Onnen, Glimmen of Noordlaren wonen, mogen één kunstwerk aanleveren. De Commissie Exposities heeft Suzanne Rus, collectiemedewerker van het Groninger Museum bereid gevonden de tentoonstelling professioneel in te richten.
Belangstellende kunstenaars dienen zich vóór zaterdag 15 december as. aan te melden via de website https://kunstexpoharen.nl
Kunstenaars die werk voor deze expositie inleveren, betalen € 5,- aan deelnemerskosten. Het kunstwerk kan ingeleverd worden op donderdag 20 december 2018 van 16.00 - 20.00 uur in de hal van ’t Clockhuys, Brinkhorst 3 in Haren. De afsluiting van de expositie en het inpakken van de tentoongestelde werken zal plaatsvinden op donderdag 28 februari van 17.00 - 17.30 uur.

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME
Via de link https://kunstexpoharen.nl/amateurkunsttentoonstelling zijn de exacte voorwaarden voor deelname te vinden. Het in te leveren werk mag twee- of driedimensionaal zijn. Tweedimensionaal werk mag maximaal 80x80 cm. zijn en moet voorzien zijn van een deugdelijk ophangsysteem. Driedimensionaal werk mag hooguit 30x30x30 cm zijn en niet meer dan 8 kilogram wegen.

Agenda

vrijdag 14 december

Entree

€ 5,-

Links

https://kunstexpoharen.nl/amateurkunsttentoonstelling

Organisatie

Organisatie Commissie Exposities Culturele Raad Haren

Locatie

"t Clockhuys Deze locatie is toegankelijk voor gehandicapten
Brinkhorst   3
9751AS   Haren Gn

chopine@kpnmail.nl

Postadres
Brinkhorst   3
9751AS   Haren Gn

Evenementen