Dorpskerkconcert met NNO Pianokwartet

Muziekoptreden of concert

zondag 2 februari 2020 | 15:30 uur - 17:30 uur

Foto pianoQ NNO groot.jpg Sergei Bolotny en Keiko Sakuma zijn door hun hoogstaande virtuositeit en muzikaliteit zeer geziene musici. Een meester-violist en een pianiste van topklasse met een uitstekende internationale reputatie. Sergei Bolotny, 2e concertmeester van het NNO speelde eerder bij de Wiener Philharmoniker en Staatsoper. Keiko Sakuma studeerde piano in Tokyo, Salzburg en Wenen. Zij treedt als soliste en kamermusicus op met internationale ensembles.
Dit NNO-kwartet omvat nóg twee topmusici:
Christophe Weidmann en Noelle Weidmann. Beiden, uit Metz, studeerden in Parijs aan het Conservatoire National Superieur de Musique. Christophe, altviolist, die eerder speelde onder Colin Davis en Kurt Masur, is nu aanvoeder van de altviolisten en Noelle, cellist, die haar studie afrondde bij Michel Strauss en Jan-Ype Nauta, is aanvoerder van de cellisten. Beiden zijn veelgevraagde solisten en kamermusici op internationale festivals.

Wolfgang Amadeus Mozart: pianokwartet
Frank Bridge: Fantasie Pianokwartet
Robert Schumann: pianokwartet

Agenda

zondag 2 februari | 15:30 uur - 17:30 uur

Entree

toegang € 15,-; studenten en jongeren € 7,50
Voorverkoop van kaarten vanaf 14 dagen voor elk concert bij Boekhandel Boomker, Raadhuisplein Haren en op de dag zelf aan de kerk

Organisatie

Organisatie Stichting Dorpskerkconcerten Haren

Locatie


Rijksstraatweg   188
9752BP   Haren Gn

tel 0505346767
paxwillem@gmail.com

Postadres
Rijksstraatweg   188
9752BP   Haren Gn

Evenementen