Dorpskerkconcert door pianokwartet met Symbolisme

Muziekoptreden of concert

zondag 1 maart 2020 | 15:30 uur - 17:30 uur

Brackmanensemble (2) .jpg Een ode door vier talentvolle jonge musici aan hen die de verschrikkingen van de oorlog niet overleefden. Messiaen componeerde zijn ‘Quator pour la fin du temps’ in Duitse krijgsgevangenschap, als verslag van de oorlogsverschrikkingen of met een optimistische blik op de toekomst?
Tim Brackmann studeerde viool bij Vera Beths, Pavel Vernikov en Svetlana Makarova, was finalist van het Oscar Backconcours, is succesvol als solist en kamermusicus o.m. met het Animato-kwartet. Jelmer de Moed, ambitieuze klarinettist, studeert aan de Hanns Eisler Hochschule für Musik bij Martin Spangenberg met passie voor cross-artprojecten. Pieter de Koe, studeerde bij Monique Bartels, Michel Strauss en Jean-Guihen Queyras, speelde samen met Anner Bijlsma, Alfred Brendel, Reinbert de Leeuw en is oprichter van het gelauwerde Animatokwartet. Rik Kuppen studeerde piano bij Ellen Korver, finalist in the Dutch Classical Talant Award, won de prijs ‘jong getalenteerde lied-pianist’.

Claude Debussy: Piano Trio & Rhapsodie
Olivier Messiaen: Thème et variations,
Quatuor pour la fin du tempsAgenda

zondag 1 maart | 15:30 uur - 17:30 uur

Entree

toegang € 15,- ; jongeren en studenten € 7,50
Voorverkoop van kaarten vanaf 14 dagen voor elk concert bij Boekhandel Boomker, Raadhuisplein Haren en op de dag zelf aan de kerk

Organisatie

Organisatie Stichting Dorpskerkconcerten Haren

Locatie


Rijksstraatweg   188
9752BP   Haren Gn

tel 0505346767
paxwillem@gmail.com

Postadres
Rijksstraatweg   188
9752BP   Haren Gn

Evenementen