Debuut Mieny Bierling gepresenteerd bij Boomker

Lezing, voordracht of presentatie

vrijdag 23 november | 19:30 uur - 20:45 uur

Duindoorn-1.jpg Vrijdagavond 23 november vindt bij boekhandel Boomker de presentatie plaats van de roman "Overstag" van Mieny Bierling.
In deze roman heeft hoofdpersoon Fieke (29) een conservatoriumopleiding afgerond, maar ze komt moeilijk aan de slag in haar professie, ook al omdat het leven haar niet altijd even makkelijk afgaat. Op een dag belt haar succesvolle zus Laura haar met de mededeling dat ze een halfbroer van tien blijken te hebben, Pepijn, en dat die dringend hulp nodig heeft. Hij heeft zichzelf vastgeketend in bad en zijn ouders, de vader van Fieke en Laura en zijn vrouw, zijn verdwenen. Zelf heeft ze geen tijd om te gaan en volgens haar heeft Fieke toch niets te doen. Pepijn woont op een Waddeneiland en lijkt een bijzonder kind te zijn. Voor het eerst in haar leven laat Fieke haar vertrouwde leven achter zich en leert ze verantwoordelijkheid te nemen voor een ander persoon op een onbekende plek. Ze wordt gedwongen na te denken over de betekenis van familie en bloedverwantschap en staat voor een moeilijke keuze.

Mieny Bierling (Groningen, 1962) ontdekte het schrijven tijdens een sabbatical in het buitenland. In 2017 studeerde ze af aan de Schrijversvakschool in Groningen. "Overstag" is haar eerste roman. Ze woont met haar gezin in Haren.

Datum: vrijdagavond 23 november. Tijd: 19.30 uur.
Plaats: boekhandel Boomker. Entree: gratis.


Agenda

vrijdag 23 november | 19:30 uur - 20:45 uur

Reserveringsinformatie

Aanmelden gewenst via boomkernieuws@boomker.nl

Links

www.mienybierling.nl

Organisatie

Organisatie Boekhandel Boomker

Locatie

Deze locatie is toegankelijk voor gehandicapten
Rijksstraatweg   205
9752BH   Haren Gn

tel 0505344013
fax 0505342023
info@boomker.nl

Postadres
Rijksstraatweg   205
9752BH   Haren Gn

Onze winkel is de eerste winkel aan uw linkerhand als u vanuit het zuiden (Glimmen) over de Rijksstraatweg het dorp binnen rijdt. De bus stopt op 50 meter afstand van de winkel. Achter de winkel is een parkeerplaats.

Evenementen