Pete Silverstein - Keramiek

Tentoonstelling (kunstwerken)

dinsdag 15 mei - donderdag 28 juni

Silverstein_vooraffiche.jpg Van 15 mei t/m 28 juni 2018 is er in 't Clockhuys een expositie van keramiek van Pete Silverstein.

Het werk dat ik voor mijn presentatie in ‘t Clockhuys heb gekozen zijn werkstukken vanuit verschillende projecten van de afgelopen jaren. De knuffelbeestjes bijvoorbeeld zijn gemaakt voor een tentoonstelling over speelgoed in der Aa-kerk, de schedels van een project met het Universiteitsmuseum en de platte gegoten figuranten voor een tentoonstelling over typische Duits cultuur in Weener. Hoewel de oorsprong en thematiek van de beelden gevarieerd zijn, hebben de werkstukken een duidelijke verbinding met elkaar, de vrolijk uitstraling, de aandacht voor detail en de strakke geglazuurde afwerking tonen duidelijk het handschrift van de maker. Alle werkstukken zijn gemaakt uit gevormd of gegoten steengoed en afgewerkt met glazuur en soms luster.

Bijzonderheden openingstijden

Openingstijden:
Ma-Vr: 9.00 - 21.00u
Za: 9.30u - 14.00u
Zo: gesloten

Bijzonderheden

Pete exposeert tegelijkertijd met Jasper Oostland - schilderijen. De affiche van de expositie is te bekijken op de website van de Commissie Exposities: www.kunstexpoharen.nl

Links

Kunstexpoharen - Pete Silverstein

Organisatie

Organisatie Commissie Exposities Culturele Raad Haren

Locatie

"t Clockhuys Deze locatie is toegankelijk voor gehandicapten
Brinkhorst   3
9751AS   Haren Gn

chopine@kpnmail.nl

Postadres
Brinkhorst   3
9751AS   Haren Gn

Evenementen