Compassietraining, vervolg Mindfulness

Cursus

dinsdag 22 mei | 19:30 uur - 22:00 uur

dinsdag 22 mei - dinsdag 17 juli

compassie-veilige-plek-min.jpg VEERKRACHT EN COMPASSIE
START 22 MEI
In deze verdiepende vervolgtraining leer je evenwichtiger omgaan met (zelf-) kritiek en emoties. Je wordt duidelijker en warmer in contact met anderen.

Vriendelijkheid brengt ons verder dan strengheid, ook al hebben we geleerd om ‘aan te pakken’, ‘niet zeuren’. Uit wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van (zelf)compassie blijkt, dat het vermogen tot compassie bijdraagt aan onze gezondheid. De Compassietraining ondersteunt veerkracht, eigenwaarde en het kunnen opvangen van tegenslagen.

Het blijkt dat mensen die meer (zelf)compassie ontwikkelen verantwoordelijker met moeilijkheden kunnen omgaan. Zij ervaren minder angst voor falen en afwijzing. Ook is er meer emotionele balans en ontwikkelen zich gezonde relaties. Dit ondersteunt zelfrespect, wijsheid en levensgeluk.

Agenda

dinsdag 22 mei | 19:30 uur - 22:00 uur

Tarieven/kosten

€ 350-550 afh. van inkomen/vergoeding

Aanmelden en vervolgprocedure

info@stevenson.nl

Bijzonderheden

Opmerking: laatste bijeenkomst 16.00-21.00 uur

Links

www.stevenson.nl/compassie-training

Organisatie

Organisatie Bureau Stevenson

Locatie

Hantzen Stevenson
Kerklaan   30 g
9751NN   Haren Gn

tel 0503119275
info@stevenson.nl

Postadres
Kerklaan   30 g
9751NN   Haren Gn

Ga via het hek het terrein op van de Biotoop en sla direct daarna met een scherpe bocht linksaf. Je loopt langs 2 gebouwen (A+B) en slaat na het 2e gebouw rechtsaf. (= korte route*). Loop tussen de gebouwen door tot je onder een 'loopbrug' staat. Vleugel G zie je dan aan je linkerkant. Loop de grote trap op en aan je rechterhand vind je onze voordeur.

Evenementen