Fotografie van Nastasja Nienhuis

Tentoonstelling (kunstwerken)

dinsdag 13 februari - donderdag 22 maart

Nienhuis4_1024px.jpg Van 13 februari t/m 22 maart 2018 is er in 't Clockhuys een expositie van fotografie van Natasja Nienhuis.

Ik maak foto's waarbij het kwetsbare kind centraal staat. Foto's die je laten beseffen dat een kind snel de dupe kan zijn van wat er in de wereld om hem heen gebeurt. Foto's waar een kwetsbare ijslaag te zien is voor het gezicht of met bubbeltjesplastic waar we onze voorwerpen altijd vol zorg mee inpakken maar die onze kinderen soms ook nodig lijken te hebben. Of een jongen in een verhuisdoos geportretteerd die maar van de ene naar de andere plek wordt verhuisd.

Ik ben geboren en getogen in Haren. De basis van de fotografie heb ik me zelf eigen gemaakt. Ik fotografeer veel kinderen maar voornamelijk portretten. Ik fotografeer het pure kind waarbij ik op zoek ga naar de innerlijke stilte. Het is een zoektocht naar die ene blik of dat ene moment waarop alles samenvalt. De mooiste momenten zijn de momenten waarop het kind even z'n omgeving vergeet en het wegdroomt naar een andere wereld. Een aantal van deze portretten zijn ook geplaatst op PhotoVogue.

Bijzonderheden openingstijden

Openingstijden:
Ma-Vr: 9.00 - 21.00u
Za: 9.30u - 14.00u
Zo: gesloten

Bijzonderheden

U bent van harte welkom op de officiële opening op vrijdag 16 februari om 20.30u.
Natasja exposeert tegelijkertijd met Sofie Raateland - glaskunst. De affiche van de expositie is te bekijken op de website van de Commissie Exposities: www.kunstexpoharen.nl

Links

Website van Natasja Nienhuis

Organisatie

Organisatie Commissie Exposities Culturele Raad Haren

Locatie

"t Clockhuys Deze locatie is toegankelijk voor gehandicapten
Brinkhorst   3
9751AS   Haren Gn

chopine@kpnmail.nl

Postadres
Brinkhorst   3
9751AS   Haren Gn

Evenementen