Groot Taartenbakfestijn en luisteren naar verhalen van Toon Tellegen

Kinderactiviteit (eenmalig)

zaterdag 20 januari | 14:00 uur - 17:00 uur

Toon Tellegen Taartenboek.jpg Kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen in Haren kunnen op zaterdag 20 januari 2018 taarten komen bakken en luisteren naar verhalen uit Het grote taartenboek van Toon Tellegen.
De dieren uit zijn boeken zijn dol op taart en bakken allerlei bijzondere taarten voor elkaar, zoals een geheime taart, een zeewaardige taart en een taart tegen verkoudheid en verdriet. Ze smullen van de taarten als ze samen iets te vieren hebben of gewoon bij elkaar op bezoek zijn. En dat is precies wat er op 20 januari ook gaat gebeuren bij De Mikkelhorst.
Samen zelfbedachte taarten bakken, in een heel bijzondere oven die buiten staat, onder leiding van Christian Boomker van De Vuurmeester en Ineke Hoeksema. Terwijl de taarten in de oven gaar worden, zijn er prachtige verhalen te beluisteren over de taarten die de dieren in ‘Het grote taartenboek’ bakken. Natuurlijk ontbreekt de warme chocolademelk niet!
De commissie Letteren van de Culturele Raad en de Bibliotheek organiseren met veel plezier dit festijn dat om 14:00 uur begint. Deelnemende kinderen betalen € 3,00 voor de ingrediënten en versiering van de taarten. En natuurlijk mag de eigengebakken taart mee naar huis (als die niet té lekker is en meteen verslonden wordt).

20 januari 2018, 14.00 uur, De Mikkelhorst
Deelname € 3.00 per kind, m.m.v. de Vuurmeester - Veendam www.devuurmeester.nl
Aanmelden uiterlijk twee dagen van tevoren via geboektinharen@gmail.com of haren@biblionetgroningen.nl

Agenda

zaterdag 20 januari | 14:00 uur - 17:00 uur

Wat zijn de kosten

€ 3,-

Aanmeldingsinformatie

Aanmelden via haren@biblionetgroningen.nl of geboektinharen@gmail.com

Links

www.devuurmeester.nl

Organisatie

Organisatie Commissie Letteren Culturele Raad Haren

Locatie

De Mikkelhorst
Klaverlaan   37
9753BZ   Haren Gn

boomkernieuws@boomker.nl

Postadres
Klaverlaan   37
9753BZ   Haren Gn

Evenementen