Duikteam De Watergeuzen Haren

Beschrijving

Logo_Watergeuzen_Haren.jpg Een duikopleiding in je eigen tempo en altijd een buddy om mee te duiken. Dit zijn slechts enkele voordelen van het duiken bij de NOB vereniging de Watergeuzen. Opgericht in 1978 zijn wij één van de weinige duikverenigingen met een eigen clubhuis en vulstation voor de duikflessen.
Tijdens de zomermaanden (april tot oktober) duiken we iedere dinsdagavond in het Veenmeer in Tynaarlo. Hier vinden ook de duikopleidingen plaats. In de wintermaanden (oktober tot april) zijn we te vinden in zwembad Scharlakenhof te Haren waar we werken aan onze conditie en duikvaardigheden.
Naast onze wekelijkse clubduik organiseren we maandelijks een duik op een andere locatie in Nederland of Duitsland, zijn we ieder jaar met Hemelvaart in Zeeland te vinden en wordt er jaarlijks een duikreis georganiseerd naar een tropische bestemming.

Doelstelling

Wij zijn een enthousiast duikteam waar gezelligheid en lekker duiken hand in hand gaan. Bij ons kun je duikopleidingen en specialisaties volgen voor zowel de ervaren als onervaren duiker. Ook duikers die bij andere organisaties reeds een opleiding hebben gevolgd zijn natuurlijk van harte welkom.

Kosten

zie website

Contactgegevens

Duikteam De Watergeuzen
Geertsemaweg 3
9751XA Haren

info@duikteamdewatergeuzen.nl

Het bezoekadres van ons clubhuis is Geertsemaweg 3, 9751 XA Haren. Het ligt achter zwembad het Scharlakenhof, fietsenstalling oversteken en het pad langs het weiland volgen.
Van april tot oktober maken wij elke dinsdag onze clubduiken in het Veenmeer van Camping `t Veenmeer Zuidlaarderweg 37, 9482 TV Tynaarlo.

Postadres
Hertenlaan 61
9751GC Haren

Evenementen