Groninger Kano Vereniging (GKV)

Beschrijving

logo kano.gif De Groninger Kanovereniging (GKV) is een brede vereniging waar in verschillende groepen gevaren wordt, van sportief wedstrijden-varen tot ontspannen toertochten door de natuur.

De Groninger Kanovereniging organiseert vanuit haar clubgebouw aan het Paterswoldsemeer tussen Haren en Groningen tal van tochten en cursussen, waarin alle takken van kanosport kunnen worden aangeleerd en beoefend.

Doelstelling

De vereniging vormt een ontmoetingspunt waar een sportieve en goede sfeer centraal staan en waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau de kanosport kan beoefenen. Activiteiten onder verenigingsvlag worden op een sportieve, natuurvriendelijke, gezonde en veilige wijze uitgevoerd.

Lid worden

Wil je kennis maken met kanoën? En de GKV? Dan kun je de Introductiecursus Kajakvaren volgen om te ervaren hoe het is om te kanoën. En je kunt dan ook gelijk een beetje de sfeer proeven bij onze club. Lees hier meer over op de pagina introductiecursus.

Om GKV - lid te worden dien je het aanmeldingsformulier lidmaatschap en het machtigingsformulier in te vullen.

Contactgegevens

Groninger Kano Vereniging (GKV)
Hoornsedijk 4
9752XJ Haren Gn

tel 0505270030
info@groningenkv.nl

De 'Loods' ligt aan de oostkant van het Paterswoldsemeer, iets ten zuiden van Groningen. Vanuit dit gebouw heeft de vereniging een verbinding met het meer en met het Noord-Willemskanaal.

Postadres
Hoornsedijk 4
9752XJ Haren Gn

Evenementen