ZINN; De Dilgt

Beschrijving

logo dilgt.PNG De Dilgt is een moderne woonzorglocatie op een prachtig en groen terrein, aan de rand van Haren. Ongeveer 350 bewoners ontvangen hoogwaardige zorg, begeleiding en/of ze verblijven er om te revalideren.

Bewoners, bezoekers, familie en buurtbewoners zijn welkom op het levendige binnenplein met restaurant en Grand Café. Daarnaast zijn er faciliteiten als een biljart, digitale bus, kapper, winkeltje, bibliotheek en een behandelcentrum van ergo- en fysiotherapie waar ook fitness onder begeleiding mogelijk is. Er is volop gelegenheid om samen met andere (buurt)bewoners, bezoekers en familie deel te nemen aan activiteiten. Wekelijks is er een markt met groente, fruit, kleding en bloemen en elke zondag wordt een kerkdienst georganiseerd.

Bewoners en bezoekers kunnen gratis gebruik maken van de duofiets, rolstoelfiets, scootmobiel en golfcar (voor korte ritjes, bijvoorbeeld naar het centrum van Haren).

In de locatie is gratis Wifi aanwezig voor bewoners en gasten.

Doelstelling

ZINN biedt respectvolle en goede zorg. We willen woonsfeer en (thuis)zorg bieden, waar wij onze eigen ouders aan zouden toevertrouwen. We willen de beste in onze regio zijn. Dat doel willen we kostendekkend bereiken. ZINN: levendig en divers!

Filiaal van

  • ZINN

Geleverde zorg

terminale zorg of palliatieve zorg
overbruggingszorg
dagverzorging
vakantie- of weekendopname
revalidatie en reactivering

Aanvullende zorg

fysiotherapie
ergotherapie

Vaste contactverzorgende

onbekend

Indicatie noodzakelijk

onbekend

Toegankelijkheid

rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten

bibliotheekfaciliteiten
wasservice
restaurant
winkel

Logeermogelijkheid

onbekend

Aanmeld- en vervolgprocedure

Als u zorg (met of zonder verblijf) nodig heeft, zoals verpleging en hulp bij (langdurige) ziekte, handicap en ouderdom, kunt u of uw huisarts een indicatie aanvragen bij het CIZ. Het CIZ bepaalt hoeveel zorg u nodig heeft: u krijgt een indicatiebesluit waarin staat welk zorgzwaartepakket op u van toepassing is. U kunt zelf kiezen van welke zorgaanbieder u deze zorg wilt ontvangen.

In te kopen met Persoons gebonden budget (PGB)

onbekend

Contactgegevens

ZINN; De Dilgt
Dilgtweg 3
9751ND Haren

tel 0505345678

Woonzorgcentrum De Dilgt

Servicepunt: 050 5852000
Buiten kantooruren: 050 7525000

Postadres
Dilgtweg 3
9751ND Haren

Evenementen